Nov 29, 2011

KILL THE BILL - PARLIMEN, 29 NOV 2011 [30 gambar]

seperti biasa, hobi gua bila tak dapat join mana mana perhimpunan aman, gua akan kumpul gambar gambar orang lain dan kongsi di blog. sekian, terima kasih.
pencacai

pencacai pencacai

pencacai malu asyik kena tangkap gambar. terus bukak baju kuning! kah kah kah!


- terima kasih atas sumbangan gambar -


syella kamaruddin kahwin dengan prince william celup [gambar clear sikit]


sumber : beautiful nara
gambar gambar atas ni versi muka kertas pasir, bawah ni pulak yang clear sikit. masalahnya sekarang siapa kenal prince william celup ni? dengarnya vvip. gua taknak dengar lagi nama musa hassan, nazir razak dan sebagainya. gua nak nama lain pulak. kalau ada link bukti lagi bagus.

bukan apa, tindakan merahsiakan nama suami syella ni dah menimbulkan banyak fitnah. dah lama gua perhatikan. dan atas sebab itu la juga gua up entri yang macam ni. sekurang kurangnya gua tak fitnah. kenapa prince william celup? nah bandingkan sendiri gambar atas dengan gambar bawah sekali. amacam? kah kah kah! kah kah kah! kah kah kah!

gambar lepas gua buang pasir sikit sikit

dan di bawah, maklumat tambahan untuk mereka yang dok-tahu-gapo-satu (sumber forum lowyat)

Rakan media, Gua Malaysia melaporkan satu perkara yang menjadi perhatian OHBULAN! berkenaan perkahwinan mewah Syella Kamaruddin bernilai RM15 juta tanpa tajaan daripada mana-mana pihak. Syella Kamarudin mengakui bahawa dia menerima hantaran berupa sebuah banglo bernilai RM5 juta, namun menafikan hantaran kereta Mini Cooper seperti yang dipaparkan dalam artikel OHBULAN! tempoh hari.

“Tentang hantaran mewah itu pula, memang benar saya mendapat sebuah banglo bernilai RM 5 juta, tetapi hantaran sebuah Mini Cooper itu tidak betul. Suami saya berikan kereta Audi R8. Mini Cooper itu hanya digunakan sementara kerana kereta Audi itu masih belum sampai.”

Majlis resepsi yang diadakan selama 3 hari bermula 11-13 November turut meraikan perkahwinan 2 orang adiknya dan dihadiri oleh 1300 tetamu itu yang rata-ratanya adalah ahli keluarga terdekat & rakan.

Syella turut berkata bahawa dia tidak kisah apa tanggapan orang ramai mengenai pembaziran kerana baginya perkahwinan adalah sekali dalam seumur hidup.

“Saya tak rasa perbelanjaan ini membazir kerana saya berpendapat perkahwinan hanya sekali seumur hidup. Saya tidak kisah apa orang hendak kata, yang penting semua perbelanjaan itu saya dan suami keluarkan sendiri. Bukan tajaan mana-mana pihak, saya membelanjakan kira-kira RM800 ribu manakala selebihnya daripada suami saya.”

Fakta mengenai kereta :

Harga semasa Mini Cooper – RM195000
Harga semasa Mini Cooper S – RM250000
Harga semasa Audi R8 – RM800000, Audi R8 G

* * * * * * *

prince william (ori) and kate