Dec 20, 2011

isu adam adli - utusan putar sampai hangit [gambar bukti]

sumber : utusan syaitan

kalau ikutkan gua takdela sokong 100% tindakan adam adli turunkan bendera ketua umno di laman 'rumah' mereka sendiri. tapi benda dah jadi, kira gua sedekah padan muka je la. kah kah kah! tapi sebenarnya benda yang buat gua jadi sokong tindakan adam adli ialah, lihat sendiri laporan berita seperti di atas. daripada tak sokong 100%, gua terus jadi sokong 200%. kah kah kah! kah kah kah! kah kah kah!

sumber : we are all adam ali

notasemut : ya, kami semakin bertambah setiap hari. umadbro?


kes lembu shahrizat - pendedahan beli kondo mewah di singapura [dokumen bukti]

PKR hari ini membuat pendedahan terbaru berhubung dakwaan penyelewengan dalam projek fidlot melibatkan keluarga menteri kabinet Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil -- kali ini berhubung pemilikan kondominium mewah dianggar bernilai RM10 juta di Singapura.

Setiausaha agung PKR, Saifuddin Nasution mendakwa demikian ketika mendedahkan dokumen yang didakwa menunjukkan bahawa menteri itu, sejak Januari tahun lalu, memiliki satu unit kondominium mewah Orchard Scotts di Anthony Road.

Kondominium dengan keluasan lantai 2,282 kaki persegi itu dibeli dengan harga SGD4.1 juta, dakwa ahli parlimen Machang itu lagi dalam satu sidang media hari ini.

Menurut rekod pihak berkuasa Singapore Redevelopment Authority, keluasan unit kondominium itu merupakan antara yang paling selesa di kawasan pusat bandar Singapura, kata Saifuddin.

Saifuddin mendakwa kondominium itu didaftarkan atas nama suami Shahrizat, Datuk Dr Mohamad Salleh Ismail dan juga anak mereka – Wan Shahinur Izran Mohamad Salleh dan Wan Izzana Fatimah Zabedah Mohamad Salleh.

Rekod berkenaan adalah hasil carian di agensi yang mengawal selia tanah negara itu, Singapore Land Authority, kata Saifuddin lagi yang turut mengedarkan rekod berkenaan kepada wartawan dalam sidang media di ibu pejabat parti itu. - malaysiakinidokumen penuh di [SINI] dan [SINI]


notasemut : apa macam panglima ludah? nak ludah ke nak jilat? kah kah kah! kah kah kah! kah kah kah!